Problemas problemas

Hallå där!

Nu har vi sedan ett par dagar ett startbesked! Wooho! Egentligen skulle också markarbetena ha kommit igång i måndags, men icke. Försenat två veckor av okänd anledning. Men de försäkrar fortfarande att plattan ska hinna gjutas innan semestern, hoppas innerligt att de har rätt så som vi legat på för att få igång allt i tid!

På mötet med Myresjö för ett par veckor sedan fick vi kontaktuppgifter till alla underentreprenörer, så vi skickade genast iväg en massa mail med bl.a. vilket kakel o klinker vi valt i kök/badrum/hall. 

Idag fick vi svar. Vårt älskade träimitationsklinker i badrummet vägrar plattsättarna att använda, då de inte lägger större plattor än 30x30 cm (våra är typ 25x100 och med tanke på att det är just träimitation finns det ingen poäng att ha mindre plattor)! Say what?? Kunde de inte kläckt ur sig det när vi hörde av oss till dem innan jul (ja, vi var ute i sjukt god tid!) och frågade vilka kakelleverantörer de använde sig av så att vi kunde åka runt och titta på allt nere i Göteborg.

Sjukt irriterande! Dessutom är ju badrumsmöblernas dörrar nougatfärgade för att matcha just trägolvet. Vi vill inte ha bruna dörrar om vi nu inte får vårt kakel! Ska det vara på det viset ska vi minsann ha svart/grått klinker och svarta/gråa dörrar!

O vi som gått runt och varit så nöjda över att ha ALLA val klart för oss sedan nyår. Tji fick vi. Tycker det är typisk sådan information som ska ges i ett löjligt tidigt skede. Sådan information man ska få på första mötet med Myresjö. Det tycker jag. Och Lina.

Nu får vi börja om på ruta ett, utan att ens veta om vi kan få dörrarna i rätt färg, när vi egentligen bara hade tänkt njuta av sommaren.

Så ja, idag har varit en dålig dag. Kommer garanterat bli fler sådana innan inflytt, men förhoppningsvis inte för många.

Godnatt!
RSS 2.0